PROJECT 14ICT-lokaal 2020

20 computers zijn gedoneerd door basisschool de Polsstok uit Amsterdam Z-O. Naast deze computers is ook gedoneerd meubilair verzonden naar Ghana. Stichting Ghana schoolsupport heeft de transportkosten voor haar rekening genomen. Overige kosten die we gemaakt hebben om een professioneel computerlokaal te kunnen realiseren zijn aanschaf van enkele toetsenborden en muizen. De Windowsversie 7 moest opnieuw worden geïnstalleerd. Het klaslokaal is voorzien van een ICT-netwerk en er zijn UPS-units geïnstalleerd. Het klaslokaal waarin de computers staan is beveiligd, ramen en deuren zijn voorzien van tralies en de computers zullen met sloten aan de tafels worden bevestigd. De stichting heeft tevens de kosten voor één jaar internet betaald voor 15 computers. De schoolkinderen van de Corsa school in Ghana krijgen op die manier de kans om kennis te maken met goed werkende computers met toegang tot internet. Kosten van dit project bedragen in totaal ca. 2500.

Het hele project is gefinancierd door de kerstactie van werkers van het middelbaar onderwijs van De Werkplaats Kindergemeenschap te Bilthoven enerzijds en Stichting Emmaus Domstad anderzijds.

We danken de werkers van team 4 van De Werkplaats in het bijzonder voor hun kerstactie 2019. Zij hebben ca. 1600 opgehaald voor onze stichting! De Stichting Emmaus Domstad heeft 1000,00 gedoneerd voor dit project! Uiteraard zijn we ook blij met de steun van medewerkers van Emmaus Domstad! Dankzij deze twee organisaties hebben wij een prachtige computerklas kunnen realiseren!

Media bekijken